RESTAURANT & MENU

Landhotellets køkken

Vi har et nordisk og bæredygtigt køkken med øens råvarer i centrum. Foruden en stor og produktiv køkkenhave opdrætter vi også kaniner og ikke mindst bruger vi naturens planter, bær og frugt. Avernakø byder også på rigtig godt kødkvæg og lam.

Vi laver klassiske danske retter tilrettet de kødtyper, planter og bær, der i øjeblikket er umiddelbart tilgængelige. Frisk fisk er for os en selvfølgelighed med havet få hundrede meter fra os ligesom strandens spændende urter ofte indgår i både måltider og vores produkter i Gårdbutikken.

Vi har åbent hele året og serverer alle dagens måltider, med få, men gennemtænkte retter og dagens hjemmebagte kage til kaffegæster.

Vi har et bredt udvalg af god fynsk æblemost, vore hjemmelavede læskedrikke med frugt og bær fra egen have, Ø-bryg fra Thurø,  velvalgte europæiske vine – udvalgt af specialist fra Vin med Kant. Som noget helt nyt har vi netop lanceret servering af egne drinks, mojito, Irish Coffee og de klassiske (gin & tonic etc.) – heriblandt har to helt nye lokale drinks set dagens lys:

– “Den Røde Tråd” med rabarber og Campari

– “Sommerens Nostalgi” med egen hyldeblomstsaft og gin.

Her er stille nu…

Alle gæster er fortsat velkomne på Avernakø Landhotel, men bedes kontakte os på forhånd inden ankomst!
Vi vil gøre vores bedste for at imødese Jeres ønsker bedst muligt.
Lavsæsonen hos os, betyder også større fleksibilitet, så tøv ikke med at kontakte os.

Velkommen til Avernakø Landhotel, mit navn er Gitte. Hvis du vil bestille et ophold, kan jeg altid kontaktes på mail: kontakt mig eller tlf.: 29 80 99 86

GitteBestyrer - Avernakø Landhotel