RESTAURANT & MENU

Landhotellets køkken

Vi har et nordisk og bæredygtigt køkken med øens råvarer i centrum. Vi har en stor og produktiv køkkenhave, opdrætter geder og kaniner og ikke mindst bruger vi naturens planter, bær og frugt. Avernakø byder også på rigtig godt kødkvæg og lam.

Vi laver klassiske danske retter tilrettet de kødtyper, planter og bær, der i øjeblikket er umiddelbart tilgængelige. Frisk fisk er for os en selvfølgelighed med havet få hundrede meter fra os ligesom strandens spændende urter ofte indgår i både måltider og vores produkter i Gårdbutikken.

Vi har åbent hele året og serverer alle dagens måltider, med få, men gennemtænkte retter og dagens hjemmebagte kage til kaffegæster.

Vi har et bredt udvalg af god fynsk æblemost, vore hjemmelavede læskedrikke med frugt og bær fra egen have, Ø-bryg fra Thurø,  velvalgte europæiske vine – udvalgt af specialist fra Vin med Kant. Som noget helt nyt har vi netop lanceret servering af egne drinks, mojito, og Irish Coffee – heriblandt har to helt nye lokale drinks set dagens lys:

– “Den Røde Tråd” med rabarber og Campari

– “Sommerens Nostalgi” med egen hyldeblomstsaft og gin.

Vores menu på Havnecaféen i 2017

Havnecaféen holder lukket for år

Vi glæder os til at se Jer til en ny dejlig sæson i 2018

Sæsonens frokostmenu på Landhotellet 2017

Drikkevarer på Landhotellet

Velkommen til Avernakø Landhotel, mit navn er Gitte. Hvis du vil bestille et ophold, kan jeg altid kontaktes på mail: kontakt mig eller tlf.: 29 80 99 86

Gitte
GitteBestyrer - Avernakø Landhotel