Havørred Paradis

Fiskeriet på Avernakø efter havørred er rigtig godt langs de flotte kyster, som du finder på øen. Fiskeriet kan være godt hele året rundt, men med foråret og efteråret som de bedste tidspunkter, hvor fiskeriet er på højde med de bedste steder i verden. Øens kyster tilbyder alle former for fiskeri, så om du er spinnefisker eller fluefisker, kan du altid finde en plads hvor det er muligt at fiske på. Øen er ikke lang, så om du er i bil, cykel, eller på gåben, så kan du sagtens tage på fisketur på Avernakø. Fordelen ved Avernakø er frem for så mange andre øer, er at den er i en tilpas størrelse, så man ikke skal bruge lang tid på at skifte plads. Det tager kun 10 min i bil at køre fra østsiden til vest siden af øen, og dette er klart en fordel, da man så hurtigt kan finde en plads, hvor det er muligt at fange en havørred. På Avernakø kan man bruge en hel uge på at fiske øen rundt, men man kan også tage en dagstur og stadigvæk nå mange af pladserne.

“Har du aldrig fisket på Avernakø, så er det helt sikkert et besøg værd!” – René, Ækvator Sport

 • I Top 10

  Havørred destinationer i Danmark

 • Anbefalet

  Bl.a. af Sea Trout Guide Fyn og Fisk & Fri

 • Omtalt

  I både nationale, lokale og internationale fiske magasiner og medier

 • Vores besøgende

  Lyst, -og sportsfiskere kommer langvejs fra for at besøge denne “hemmelige” perle

 • Guide

  Udvalgt til bogen Havørred-Guide Fyn – 117 Fine Fynske Fiskepladser

 • Partnerskab

  Partner hos Havørred Fyn som er en del af Destination Fyn

Fiskelodge

Vi har alle nødvendige faciliteter for lystfiskere, der søger en fiskelodge der matcher øens havørred-paradis. Vi tilbyder stativ til tørring af waders, frysning af fisk, rensebord ude og inde, måltider og madpakker, som det passer rytmen i fiskeriet.

Velkommen til Avernakø Landhotel, mit navn er Gitte. Hvis du vil bestille et ophold, kan jeg altid kontaktes på mail: gitte@avernak.dk eller tlf.: +45 29 80 99 86

GitteEjer - Avernakø Landhotel