Rygtet Buzz om Kan prostatakræft forårsage erektil dysfunktion? – Pcf

Rygtet Buzz om Kan prostatakræft forårsage erektil dysfunktion? – Pcf

Urolog Tobias Kohler, MD, adresserer de absolut oftest efterspurgte spørgsmål om impotens. Vis udskrift til videooptagelse Impotens Ofte stillede spørgsmål Hej. Jeg er faktisk Dr. Kohler, en urolog på Mayonnaise Clinic. Jeg er her for at svare på flere af de vitale henvendelser, du måtte have om impotens. Problemer med impotens er faktisk ekstremt almindelige.

Derfor, som et eksempel, vil 50% af 50-årige, 60% af 60-årige, derfor på osv., helt sikkert have problemer sammen med erektion. Men det betyder bestemt ikke nødvendigvis, at når du bliver mere moden, skal du have problemer med penis. Der er mange mænd i 60’erne, 70’erne samt 80’erne og også 90’erne sammen med et stort seksuelt aktivitetsliv.

Så ting, som du muligvis kan gøre for at tage vare på dig selv for at hjælpe med erektion af penis, omfatter træning, indtagelse effektivt, inklusive en kost med højere grøntsager og frugter, have en slankere talje, hvile godt, holde op med at ryge. En hel del af disse punkter, jeg diskuterede, er faktisk lige så effektive som medicin til at hjælpe sammen med konstruktioner samt styrke dit sexliv.

Kapillærerne, der nærer penis, er rimeligt små. Kapillær i hjertet og halsen er faktisk en lille smule større. Så af den grund kan penis nemt forudse besværgelser eller slagtilfælde i det kardiovaskulære system i årevis af innovation, når de kan finde sted. Ja såvel som nej. Når vores virksomhed chatter om, hvad der absolut er et problem sammen med impotens, er fortolkningen således en komplikation, der varer mere end 3 måneder, og som faktisk også er en konstant manglende evne til at erhverve eller opretholde en penis erektion passende til samleje.

Derfor, hvis det sker med jævne mellemrum, behøver du ikke at blive så stresset over det. Men hvis du har konstante problemer, er du nødt til at tage et kig på gennem en læge for at identificere, hvad der sker, bestemt ikke kun, da der er fantastiske procedurer tilgængelige, men i betragtning af, at vores eksperter kan afsløre faktiske sundhedsproblemer.

Hvordan erektil dysfunktion (impotens) – Hse.dk kan spare dig for tid, stress og penge.

Derudover er der forskellige teknikker til at håndtere det. En metode er at give medicin for at få selvtilliden tilbage. Endnu et middel er at bruge specialister, der er dygtige i personlighedstilgange for at få selvtilliden tilbage, derfor kan sex-relaterede rådgivere eller endda rådgivere virkelig hjælpe med dette problem. I dag har vi en række helt nye, spændende, spekulative punkter, såsom chokbølgebehandling af penis eller endda blodpladerigt blod eller endda stilkvævsterapi.

Det er faktisk meget bedre at blive en del af et medicinsk forsøg for at finde ud af, om det fungerer, eller at vælge endnu mere konventionelle behandlinger på dette aspekt. Hvis du længes efter at være en vidunderlig følgesvend for dit medicinske personale til at hjælpe med at håndtere problemer sammen med penis erektion, er den førende faktor, du kan gøre, faktisk at manuel en session.

At være uddannet skaber hele forskellen. Tak for din mulighed, og vores virksomhed vil have dig ordentligt. For mange individer er en kropslig undersøgelse og også besvarelse af forespørgsler (casehistorie) faktisk alt, hvad der er nødvendigt for en læge til at diagnosticere erektil lidelse samt foreslå en terapi. Hvis du har vedvarende velværeproblemer, eller endda din læge regner med, at en underliggende tilstand kan være involveret, kan du få brug for yderligere undersøgelser eller en vurdering hos en specialist.

Et eksempel på dit blod kunne sendes ud til et laboratorium for at se efter indikatorer på hjerteproblemer, diabetes mellitus, lave testosteronniveauer samt andre velværeforstyrrelser. Ligesom blodstrømsundersøgelser bruges tisseundersøgelser faktisk til at forsøge at finde indikatorer for diabetes mellitus såvel som andre underliggende sundhedsproblemer. Denne undersøgelse udføres faktisk almindeligvis gennem en specialist på et kontor.

Det skaber et videobillede, så din læge kan se, hvis du har problemer med blodstrømmen. Denne undersøgelse udføres faktisk lejlighedsvis i blanding med en injektion af medicin lige ind i penis for at fremme blodcirkulationen og også generere en erektion. Din læge kan forespørge forespørgsler for at vurdere for depression og også forskellige andre mulige psykologiske årsager til impotens.

Hvad betyder behandlingsmuligheder for mandlig erektil dysfunktion?

Afhængigt af kilden og også omfanget af din erektil dysfunktion samt eventuelle faktiske helbreds- og wellness-forhold, kan du have forskellige behandlingsmuligheder. Din læge kan nemt diskutere farerne og også fordelene ved hver terapi, samt vil overveje dine præferencer. Din partners smag kan desuden bidrage til dine procedurevalg. Tandlægemidler er en velstående behandling af erektile problemer for mange fyre.

Dette øger blodstrømmen og giver dig mulighed for at opnå en penis erektion i aktion til seksuel stimulering. At tage en af disse tabletter vil bestemt ikke umiddelbart skabe en penis erektion. Seksuel stimulering er påkrævet først for at skabe lanceringen af nitrogenoxid fra dine penisnerver. Disse lægemidler øger denne indikator, hvilket tillader typisk penisfunktionalitet hos nogle mennesker.

Lægemidlerne varierer i dosering, hvor længe de virker, samt bivirkninger. Mulige bivirkninger består af rødmen, tilstoppet næse, problem, æstetiske ændringer, rygsmerter og fordøjelsesbesvær. Din læge vil overveje dit særlige scenarie for at beregne, hvilken medicin der kan fungere bedre. Disse medikamenter kunne bestemt ikke behandle din impotens med det samme. Det kan være nødvendigt at kontakte din læge for at finde den rigtige medicin klik på dette samt dosering til dig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar