Lækre danske bistroretter som Stjerneskud og Pariserbøf serveret i smukke rustikke omgivelser. Både inde og ude.
Maden kan nydes i forskellige stuer, deriblandt Skolestuen med plads til 45 personer. Om sommeren tilbydes der også servering udenfor i Spisepavillionen og i Haven uden pladsbegrænsning.
Alle er velkomne – om man bor her eller ej og vil nyde et glas eller et måltid.
Vi har et nordisk og bæredygtigt køkken med øens råvarer i centrum. Foruden en stor og produktiv køkkenhave bruger vi naturens planter, bær og frugt.
Vi har et nordisk og bæredygtigt køkken med øens råvarer i centrum. Foruden en stor og produktiv køkkenhave bruger vi naturens planter, bær og frugt.
Vi laver klassiske bistro retter tilrettet de kødtyper, planter og bær, der i øjeblikket er tilgængelige. Desuden indgår strandens spændende urter ofte i både måltider og vores produkter i Butikken.
Vi har åbent hele året og serverer alle dagens måltider, med få, men gennemtænkte retter og dagens hjemmebagte kage til kaffegæster.
Maden kan nydes i forskellige stuer, deriblandt Skolestuen med plads til 45 personer. Om sommeren tilbydes der også servering udenfor i Spisepavillionen og i Haven uden pladsbegræsning
Vi laver klassiske danske retter tilrettet de kødtyper, planter og bær, der i øjeblikket er tilgængelige. Desuden indgår strandens spændende urter ofte i både måltider og vores produkter i Butikken.
Vi har åbent hele året og serverer alle dagens måltider, med få, men gennemtænkte retter og dagens hjemmebagte kage til kaffegæster.
Alt er lavet fra bunden med masser af lokale lækkerier. Vi anbefaler at bestille bord.
Vores serveringstider er som følgende:
Morgenmad – kl. 7.00-9.00
Frokost – kl. 12.00-15.00
Aftensmad – kl. 17.30-19.00
Kaffe, kage og drikkevarer serveres hele dagen – kl. 7.00-21.00.
Kød fra Avernakø´s Galloway kvæg, peberrod, rødbeder, æggeblomme, egen piccalilli, kapers, løg, på en bund af smørristet hjemmebagt foccacia
Pandestegt rødspættefilet, rejer, dampet fisk, dressing, tang kaviar, spidskål og citron på en bund af hjemmebagt rugbrød
Variere fra dag til dag
Serveres på foccacia eller rugbrød. Vælg mellem: Æg & rejer, kylling & bacon eller egen leverpostej med surt
Pølse, frikadelle eller fiskefillet med brød og grønt
Klassiske danske retter lavet fra bunden med kærlighed. For børn (2-11 år) er prisen 75,-
Hjemmebagte pandekager, syltede frugter, egen vaniljeis og drysset med myntesukker
Klassisk dansk morgenmads buffet med masser af øens produkter. For børn (2-11 år) er prisen 40,-
Frisk kaffe og hjemmebagt kage. Klassikere som kringle og gammeldags æblekage.
Kød fra Avernakø´s Galloway kvæg, peberrod, rødbeder, æggeblomme, egen piccalilli, kapers, løg, på en bund af smørristet hjemmebagt foccacia
Pandestegt rødspættefilet, rejer, dampet fisk, dressing, tang kaviar, spidskål og citron på en bund af hjemmebagt rugbrød
Variere fra dag til dag
Serveres på foccacia eller rugbrød. Vælg mellem: Æg & rejer, kylling & bacon eller egen leverpostej med surt
Pølse, frikadelle eller fiskefillet med brød og grønt
Klassiske danske retter lavet fra bunden med kærlighed.
Hjemmebagte pandekager, syltede frugter, egen vaniljeis og drysset med myntesukker
Klassisk dansk morgenmads buffet med masser af øens produkter.
Frisk kaffe og hjemmebagt kage. Klassikere som kringle og gammeldags æblekage.
Vi har et bredt udvalg af god fynsk æblemost, Ø-bryg fra Thurø og velvalgte europæiske vine – udvalgt af specialist fra Vin fra Portugal. Desuden har vi drinks som mojito, Irish Coffee og de klassiske (gin & tonic etc.). I sæsonen har vi forskellige variationer af saft produceret af øens frugter og bær.
Vi er en oase, hvor nærvær og praktiske løsninger smelter sammen i en harmoni med naturen. Her finder du ro og skønhed året rundt. Oplev øens magi.
Avernakø Landhotel: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport
Vi er en oase, hvor nærvær og praktiske løsninger smelter sammen i en harmoni med naturen. Her finder du ro og skønhed året rundt. Oplev øens magi.
Avernakø Landhotel: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.