Oplev Avernakø på to hjul

På Avernakø kommer du, med en udlejningscykel, nemt rundt, så I både kan nå at se Majtræerne, køre Skallevej rundt, se Avernakø kirke, Drejet, Korshavn Bro og den fantastiske udsigt fra Revkrogen. Frokosten foregår selvfølgelig på Avernakø Landhotel, hvor vi har udeservering i vores smukke have, når vejret tillader det. Vi har klassiske danske frokostretter og kolde øl/vand i køleskabet.

Det Sydfynske Øhav er en geologisk perle og er formet i den sidste istid da de enorme gletsjere trak sig tilbage i takt med at temperaturen steg. Avernakø er ca. 8 km lang har lige knap 20 km kystlinie, som kan danne ramme om nogle meget smukke naturoplevelser.

Øens langstrakte form, gør at man har havudsigt næsten uanset, hvor man bevæger sig hen. Det er nemt at stoppe op og nyde en af de mange gode badestrande. Fuglelivet er mangfoldigt på Avernakø. På Avernakø findes Europas største koncentration af klokkefrøer, og for at give dem bedst mulige betingelser, er tidligere vandhuller reetableret. Det giver gode betingelser for fuglelivet.

Hvad er inkluderet

  • Færgebillet
  • Udlejningscykel
  • Frokost**
    • **Der er frit valg fra menuen dog med tillæg på kr. 20,- for stjerneskud (betales direkte til hotellet).

Praktisk information

Find din ønskede tid i sejlplanen – Så sørger vi får din reservation er klar, når du går ombord.
Her finder du Ø-Færgens sejlplan

Er du i tvivl – Er du altid velkommen til at ringe til os på: (+45) 2257 8685

Udlejningscyklerne findes ved færgehavnen udenfor det røde cykelskur til højre. Alle udlejningscykler har et blåt mærke på bagskærmen. Skulle der mod forventning ikke være en cykel der passer helt perfekt, så kan cyklen byttes på Landhotellet, som ligger ca. 1,3km fra færgehavnen.