Transport & Færgefart

Færge fartplan

Færgen til Avernakø sejler fra Faaborg havn på Sydfyn. Klik her for sejlplan.

Der er rig mulighed for at komme til Avernakø med offentlig transport, da bussen går direkte til færge fra Odense Banegård, Svendborg st. og Nyborg St. Vær dog opmærksom på, at der ikke er offentlig transport på Avernakø.

færge

Ø-hop & Ø-pas

  • Ø-hop tillader mere frihed, flere afgange, specielle sæsonbetingede ruter og billigere priser for rejsende i det Sydfynske ø-hav. Du kan læse mere om ø-hop her.
  • Når man bor på Landhotellet får man desuden et Ø-pas, som kan gøre ens ø-hop ferie endnu sjovere og lærerigt. Du kan læse mere om ø-pas her

Transporten på Avernakø

På Avernakø er der mulighed for at leje cykler ved Færgehavnen, Landhotellet og Korshavn Bro. Cykelleje 50 ,- pr. dag.

Betaling med MobilePay eller kort/kontant på Avernakø Landhotel. Når cyklerne skal returneres igen, kan de afleveres ved ét af de tre udlejningssteder på øen, uanset udleveringssted.

På øen kan man cykle og gå til stort set alting, så du kan sagtens parkere bilen i Faaborg. Parkering ligger tæt ved færgelejet og kan ikke undgås at ses, når du ankommer til havnen. Vær dog opmærksom på, at der ikke er offentlig transport på Avernakø.

Vi vil også anbefale den dejlige spadseretur på 1,3 km fra havnen til Landhotellet.

Bagagetransport

Ved forespørgsel vil det være muligt at arrangere afhentning af jeres bagage ved færgelejet på Avernakø. Dette skal blot aftales inden ankomst. Pris efter aftale.