Havørred Paradis

Havørred-fiskeriet på Avernakø langs de flotte kyster, som du finder på øen, er fantastisk. Fiskeriet kan være godt hele året rundt, men med foråret og efteråret som de bedste tidspunkter, hvor fiskeriet er på højde med de bedste steder i verden. Øens kyster tilbyder alle former for fiskeri, så om du er spinnefisker eller fluefisker, kan du altid finde en plads hvor det er muligt at fiske på. Øen er ikke lang, så om du er i bil, cykel, eller på gåben, så kan du sagtens tage på fisketur på Avernakø. Fordelen ved Avernakø er frem for så mange andre øer, er at den er i en tilpas størrelse, så man ikke skal bruge lang tid på at skifte plads. Det tager kun 10 min i bil at køre fra østsiden til vest siden af øen, og dette er klart en fordel, da man så hurtigt kan finde en plads, hvor det er muligt at fange en havørred. På Avernakø kan man bruge en hel uge på at fiske øen rundt, men man kan også tage en dagstur og stadigvæk nå mange af pladserne.

“Har du aldrig fisket på Avernakø, så er det helt sikkert et besøg værd!” – René, Ækvator Sport

 • I Top 10

  Havørred destinationer i Danmark

 • Anbefalet

  Bl.a. af Sea Trout Guide Fyn og Fisk & Fri

 • Omtalt

  I både nationale, lokale og internationale fiske magasiner og medier

 • Vores besøgende

  Lyst, -og sportsfiskere kommer langvejs fra for at besøge denne “hemmelige” perle

 • Guide

  Udvalgt til bogen Havørred-Guide Fyn – 117 Fine Fynske Fiskepladser

 • Partnerskab

  Partner hos Havørred Fyn som er en del af Destination Fyn

Fiskelodge

Vi har alle nødvendige faciliteter for lystfiskere, der søger en fiskelodge der matcher øens havørred-paradis. Vi tilbyder stativ til tørring af waders, frysning af fisk, rensebord ude og inde, måltider og madpakker, så det passer rytmen i lige netop dit fiskeri. Efter en lang dag på kysten, har vi selvfølgelig også et sted, hvor I kan sidde og nyde en forfriskning fra baren og tale dagens oplevelser igennem.

Skulle du være heldig/dygtig at fange en flot fisk, så kan du altid spørge Gitte, om fisken kan tilberedes samme aften eller dagen efter. Hvis det er muligt hjælper vi gerne til at fuldende oplevelsen, så du kan nyde frugterne af dit arbejde.

Vi arbejder hele tiden på, at gøre det mere attraktivt og komfortabelt for lyst- og sportsfiskere at bo hos os. I 2023 har vi anskaffet et tørreskab, et lille, men godt udvalg af endegrej og diverse tilbehør samt waders og fiskestænger til leje. Er du nybegynder vil du altså kunne udstyre dig selv til en skøn dag ved kysten uden at skulle investere en hel masse på forhånd. Hvis du er mere rutineret, men uheldet skulle være ude – ja, så kan du leje et par waders, så fiskeriet kan fortsættes uden en lang pause og en tur til “fastlandet”.

Vi er altid åbne for forslag og input, så hvis du har gode ideer til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, må du endelig sige til. Send en mail til [email protected]!

Har du en forespørgsel på ophold til specifikke datoer kan du booke online ved at klikke her, eller kontakte os pr. mail på [email protected].

Fiskeguide

Her på Landhotellet kan vi sætte dig i kontakt med nogle af landets bedste fiskeguides, som kan hjælpe dig til at få en god oplevelse med fiskeriet på Avernakø. Er du nybegynder ved kysten, kan du booke et ophold her på Avernakø Landhotel og booke en fiskeguide, som både kan vise dig de gode fiskepladser, men også give dig gode tips til kasteteknik, endegrej, hvordan man læser kysten, vejrforhold og meget meget mere.

Er du mere rutineret kan guiden hjælpe dig til de gode fiskepladser og tager dig gerne med rundt på øen, så du forhåbentlig kan lande en af de flotte havørreder, som findes i vandet omkring Avernakø.

Send en mail med din forespørgsel til [email protected].

Priser varierer afhængig af turens varighed og sæson. En guide kan som regel have 4 personer med på samme tur, så har du lyst til at tage familien eller vennerne med, så sig endelig til. Vær opmærksom på, at betaling sker mellem gæst og guide. Landhotellet har ingen andel i guidens indtjening.

Jack Schultz og René Gerken er begge dygtige guider med et stort lokalkendskab da de har haft utalige guidede fisketure til Avernakø. De har endda også afholdt kurser på øen.

Derfor anbefaler vi dem på det varmeste, de kan kontaktes på tlf. +45 51 89 05 22.

Vil I lære mere om vores fiskeguider så kan i besøge Renés hjemmeside: https://www.renegerken.com/