RESTAURANT & MENU

Landhotellets køkken

Vi har et nordisk og bæredygtigt køkken med øens råvarer i centrum. Foruden en stor og produktiv køkkenhave opdrætter vi også kaniner og ikke mindst bruger vi naturens planter, bær og frugt. Avernakø byder også på rigtig godt kødkvæg og lam.

Vi laver klassiske danske retter tilrettet de kødtyper, planter og bær, der i øjeblikket er umiddelbart tilgængelige. Frisk fisk er for os en selvfølgelighed med havet få hundrede meter fra os ligesom strandens spændende urter ofte indgår i både måltider og vores produkter i Gårdbutikken.

Vi har åbent hele året og serverer alle dagens måltider, med få, men gennemtænkte retter og dagens hjemmebagte kage til kaffegæster.

Vi har et bredt udvalg af god fynsk æblemost, vore hjemmelavede læskedrikke med frugt og bær fra egen have, Ø-bryg fra Thurø,  velvalgte europæiske vine – udvalgt af specialist fra Vin med Kant. Desuden har vi drinks som mojito, Irish Coffee og de klassiske (gin & tonic etc.) – ydermere har to unikke Avernak drinks:

– “Den Røde Tråd” med hjemmelavet rabarbersaft fra egne rabarber, Campari og granatæblesirup.

– “Sommerens Nostalgi” med hjemmelavet hyldeblomstsaft fra håndplukkede hyldeblomster og gin.

Her i de stille måneder af året hos os, bedes man venligst foretage en bordreservation ved at ringe eller skrive til os. Her vil der også blive oplyst om menuen eller aftalt en menu.

Vi glæder os til at se Jer!

Velkommen til Avernakø Landhotel, mit navn er Gitte. Hvis du vil bestille et ophold, kan jeg altid kontaktes på: gitte@avernak.dk eller +45 29809986

GitteEjer - Avernakø Landhotel