Ned i gear med vennerne på Avernakø

Avernakø er en perle i det Sydfynske Ø-hav, som ligger ca. 6 km. syd for Faaborg. Transporten klares nemt med færge fra Faaborg – enten direkte eller den lidt længere tur over Lyø. Avernakø Landhotel er nemt tilgængeligt både på cykel, i bil eller til fods – og øen kan opleves på alle tre måder.

På Avernakø kan du opleve både kultur- og naturhistorie. Fx kan du se de sjældne majtræer, de flade enge på Avernak eller det kuperede terræn på Korshavn. Du kan lære mere om Geopark Det Sydfynske Øhav og hvordan øhavet er opstået under den sidste istid. Der venter skønne historie- og naturoplevelser rundt på vores smukke ø.

Overnatning og forplejning på Avernakø

Forplejning og overnatning klares selvfølgelig her hos os, på Avernakø Landhotel. Landhotellet drives af Gitte Sørensen og ligger ca. 1,3 km. fra færgehavnen.  På Landhotellet sørger Gitte og hendes personale for den helt rette stemning og alt du skal gøre, er at dukke op og nyde roen, freden og kigge dig omkring i haven, hvor alle vores dyr gerne modtager besøg. Værelser kan bookes både her på vores hjemmeside og pr. mail på [email protected].

Måltiderne indtages, alt efter sæson, i den gamle skolestue, i vores hyggelige restaurant-telt, i pejsestuen eller i vores skønne parklignende have. Vi serverer både morgenmad, frokost og aftensmad m.m. for både overnattende gæster og gæster, som blot besøger os for en enkelt dag. Hver dag serveres dagens ret, som altid er god hjemmelavet mad med lokale råvarer. Du kan altid se den aktuelle menu her på vores hjemmeside.

Nogle dage med overnatning på Avernakø kan både være helt rolige eller fyldt med oplevelser – det er op til dig og dit temperament.

avernakø landhotel overnatning
Overnatning på Avernakø Landhotel
overnatning avernakø landhotel